#JoepieChallenge

joepiechallenge

Proficiat, stappers van Joepie 26! Jullie staan zo goed als klaar om te vertrekken richting stad X en gaan daarmee een mooie uitdaging tegemoet! We hebben er alle vertrouwen in dat jullie groep KSJ’ers, KSA’ers of VKSJ’ers tijdens Joepie samen heel wat zal trotseren en mooie momenten zal beleven. Om iedereen hiervan te laten meegenieten, werpen we daar tijdens de slotshow maar al te graag een blik op. We doen dan ook een oproep om al jullie memorabele momenten vast te leggen op foto en deze te delen! We verkiezen tijdens de slotshow immers winnaars voor verschillende categorieën! Wagen jullie je kans?

De categorieën zijn:

–  Funniest foto’s of video’s

–  Origineelste slaapplaats

–  Grootste pechvogel

–  Slechtste eten

–  Lekkerste eten

–  Origineelste manier van wandelen in groep

–  Meest enthousiaste groep

–  Origineelste outfit

Denken jullie voor één van deze categorieën wel een kans te maken? Doe dan zeker mee aan deze wedstrijd door jullie foto of filmpje op Twitter, Instagram of Facebook te zetten met de hashtag #JoepieChallenge. Vermeld daarbij in de status zeker jullie groep en de categorie waarvoor jullie willen meedoen.

Zo winnen jullie misschien wel eeuwige roem bij de slotshow op 17 april! Challenge accepted?